Naš foto / video tim

Fotograf

Sunčica Zurković

Od 2016. godine aktivno radi sa klijentima. U fotografiji se pretežno vodi intuicijom i unutrašnjim osećajem za lepo. Inspirišu je ljudi i njihove životne priče, kao i sama moda. Iz tog razloga najviše voli da se bavi portretnom fotografijom i beleži priče koje ostaju večne kada ih snimi fotoaparatom. 2021. godine završila je Master akademske studije arhitekture na Fakultetu u Beogradu. Od 2021. počinje da piše i za domaći magazin “Koncept” koji se bavi dizajnom enterijera i primenjenom umetnošću. Od decembra 2021. je saradnik u studiu 46. U Aprilu 2021. godine držala je svoje prve foto radionice u okviru Best Design Week-a u kojima je uživala prenoseći svoje znanje ljudima koji gaje istu ljubav prema fotografiji kao ona.

Videograf

Danilo Knežević

Kao profesionalni fotograf putujem svijetom i radim na različitim projektima. Često na kreiranju sadražaja za marketing kampanje radeći komercijalnu ili kreativnu fotografiju. Kada ne fotografišem uvijek radim na nekim drugim interesantnim projektima. Sve od ličnog razvoja, marketinga i dizajna, ispitivanja i proučavanja perspektive kroz koju djelujem i stvaram.

Videograf

Strahinja Ergarac

Videografija me pre svega ispunjava. Srećan sam kada stvaram sadržaj na svoj način. Dokle god je tako, baviću se ovim. Smatram da su klasične biografije veoma dosadne i poprilicno irelevantne. Ukoliko Vas interesuje nešto više o meni, možete me zapratiti na Instagramu i Youtube-u.

Fotograf

Marko Kranjc

Rodjen sam u Beogradu, gde sam i odrastao. Fotografisenje me je pratilo od osnovne skole gde sam u početku voleo da fotografisem pejzaže telefonom. Tek 2020 sam se odlucio na svoj prvi DSLR aparat iz hobije kako bi malo vise utonuo u svet ozbiljnije fotografije. Najvise me privlaci ulična fotografija koja je zapravo stvorila ogromnu ljubav koju danas gajim prema istoj. I ako zavrsavam fakultet Političkih nauka shvatio sam da je zapravo fotografija nešto čime želim da se bavim i maksimalno posvetim. Fotografija vam pruza veliku dozu kreativnosti i jednostavno u fotografiji se stalno nesto desava.

Adresa

Jelisavete Andrejević 2

11000, Mirijevo - Beograd

Kontakt

studio46.rs@gmail.com

+381652080029